ISPARTA’DA Kİ KAR FELAKETİ HÂLÂ NEDEN AFET İLAN EDİLMİYOR?

ISPARTA’DA Kİ KAR FELAKETİ HÂLÂ NEDEN AFET İLAN EDİLMİYOR?


Gündem 21.03.2022 16:18:00 0
ISPARTA’DA Kİ KAR FELAKETİ HÂLÂ NEDEN AFET İLAN EDİLMİYOR?

ISPARTA’DA Kİ KAR FELAKETİ HÂLÂ NEDEN AFET İLAN EDİLMİYOR?

‘CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta'da yaşanan kar felaketinin hala neden afet ilan edilmediğini anlattı. Halıcı; ‘’Seraların çatısı çöktü, hayvan barınaklarının çatısı çöktü, elektrikli ev aletleri bozuldu, kültür mantarları telef oldu. Halı sahaların çatısı çöktü. Burada bir sürü ekonomik zarar var. Hem Cumhuriyet Halk Partisi hem İyi Parti bu konuyu mecliste gündeme getirdi. Bu yasa teklifi geldiğinde, ‘’Isparta afet bölgesi ilan edilsin’’ denildiğinde AKP Isparta milletvekilleri ne oy kullanmış? RET ettiler bu tasarıyı. Neden ret ediyorsunuz?’’ ifadelerine yer verdi.

Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü