ISPARTA'DA KİMİN? NE ZAMAN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTACAĞI BELLİ OLDU; İŞTE DEMOKRASİ NÖBETİ ÇİZELGESİ


Gündem 15.07.2020 14:21:00 0
ISPARTA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde sivil toplum kuruluşlarının hangi saatler arasında ‘DEMOKRASİ NÖBETİ’ tutacağı belirlendi. STK’lar, bugün akşamdan başlamak üzere yarın sabaha kadar nöbette kalacaklar.
 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Isparta Valiliği tarafından hazırlanan program çerçevesinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
 
Bu doğrultuda bugün saat: 20.00’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua yapılması Günün Anlam ve Önemi İle İlgili Konuşmanın yapılması ile başlayacak programda, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile 50’şer kişilik gruplar halinde demokrasi nöbeti tutacaklar.
Peki, bugün sabaha kadar devam ederek olan DEMOKRASİ NÖBETİ’ni kim hangi saatler arasında tutacak?


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü