Isparta'da MTTB Siyaset ve Medeniyet Akademisi Sertifika Töreni Gerçekleşti


Gündem 20.10.2019 18:32:00 0
Isparta

MTTB Siyaset ve Medeniyet Akademisi Sertifika Töreni Gerçekleşti.


Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığınca (MTTB) düzenlenen Siyaset ve Medeniyet Akademisi sertifika töreni Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset ve Medeniyet Akademisi açılış programı Isparta Milletvekili Recep Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. MTTB’li gençlerle buluşan Özel, Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığında “Siyaset ve Toplum İlişkisi” konferansını gerçekleştirdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Akademi programının ikinci konuğu Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen oldu. Başdeğirmen MTTB Isparta İl Başkanlığında teşkilat mensupları ile buluştu. Akademi programı
kapsamında “Yerel Yönetimler” konferansı veren Başdeğirmen tecrübelerini MTTB’li gençlerle paylaştı. Akademi programının 3. Konuğu Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek MTTB'li gençlerle Gençlik ve Siyaset konulu hasbihalini gerçekleştirdi.

Resim

Programın sertifika töreni Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün katıldığı “Ahlak ve Siyaset” konferansı ile gerçekleşti. Sertifika Törenini MTTB Teşkilat mensupları ve birçok sayıda STK temsilcisi katıldı. Konferans sonunda akademi programını başarı ile tamamlayan katılımcılara sertifikaları  Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve MTTB Isparta İl Başkanı Resul Güngör tarafından takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan MTTB Isparta İl Başkanı Resul Güngör, Sayın Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın katıldığı Siyaset ve Medeniyet Akademisi programı ile yeni döneme başladıklarını belirten Güngör Öğrencilere yönelik, eğitim faaliyetleri, konferans, panel, münazara ve akademi programları gerçekleştirdiklerini ve MTTB teşkilatı olarak gençleri her zaman eğitim ve kültür alanlarında desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü