ISPARTA'DA TOKİ HARİCİ BELEDİYEDE SOSYAL KONUT YAPACAK


Yaşam 25.06.2020 20:25:00 0
ISPARTA

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den sosyal konut müjdesi geldi.

Göreve geldikten sonra TOKİ aracılığı ile Isparta’da sosyal konut hamlesi başlatan Başkan Başdeğirmen, bu kez belediye imkanları ile sosyal konut yapacaklarını açıkladı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen seçim döneminde söz vermişti.


O sözü yerine getirmek için yaptığı çalışmalar meyvesini verdi ve Isparta’da bin kişinin ev sahibi olması için çekiliş yapıldı. Hak sahipleri belirlendi. Çünür Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Süleyman Demirel Botanik Parkının arka tarafına yapılacak bin konutun yanı sıra Eski Gülkent Devlet Hastanesi arazisine de bin 500 konut inşa edilecek. Böylelikle Isparta ilk etapta TOKİ aracılığı ile 2 bin 500 konut kavuşacak.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen TOKİ’nin yanı sıra belediyenin kendi imkanları ile sosyal konut yapması için harekete geçti. 


BELMAŞ ruhu ile inşa edilecek konutlar için arazi çalışması yapılıyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen “Bununla ilgili çalışmalarımızı önümüzdeki iki ay içerisinde bitirip, belediye olarak sosyal konut alanını ortaya çıkaracağız" dedi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü