ISPARTA'DA TOKİ İÇİN REKOR BAŞVURU


Yaşam 25.12.2019 21:23:00 0
ISPARTA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan '100 bin konut' projesi kapsamında Isparta merkezde yapılacak 700 konuta yoğun bir başvuru gerçekleşiyor. Öyle ki 8 günde 700 konut için 20 binin üzerinde başvuru yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı. Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek 100 Bin Sosyal Konut için başvurular 16 Aralık itibariyle başladı ve 15 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek. Proje kapsamında TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in girişimleri ile Isparta'ya 700 konut daha yapılacak.

Yapılacak 700 konut için 20 binin üzerinde başvuru olduğu öğrenildi. Ve başvurular 15 Ocak 2020'ye kadar Halk Bankasında alınmaya devam edecek ve bu sayının 40 bine ulaşması tahmin ediliyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü