Isparta'dan Suriye'ye yardımlar devam ediyor


Gündem 20.02.2020 22:59:00 0
Isparta

Isparta'da İdlib için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde bugün 10'u blok briket ve 1'i de giyim yardımı olmak üzere 11 tır yardım daha gönderildi.

 

Isparta'da İdlib için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde bugün 10'u blok briket ve 1'i de giyim yardımı olmak üzere 11 tır yardım daha gönderildi. Suriye'ye gönderilen yardım konvoyunun sayısı ikiye yükseldi.

Isparta İHH öncülüğünde başta Isparta Belediyesi ve belediye bünyesinde hizmet veren ISBAŞ A.Ş. olmak üzere 20 sivil toplum kuruluşunun destekleriyle başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Ispartalı hayırseverlerden toplanan yardımlar Suriye'ye gönderiliyor.

11 Şubat 2020 Salı günü, Yardımsever insanların yardımıyla toplanan 1'i Un, 10'u Bimsblok Briket olmak üzere 11 Tır Yardım İdlib'e gönderilmişti. Yardım kampanyası çerçevesinde 10'u Bims Blok Briket ve 1'i de giyim yardımı olmak üzere 11 Tır Yardım daha İdlib'e gönderildi.

Davraz Mahallesi Açık Pazar Yerinde Yardım uğurlama töreni gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ile yardım ve destekte bulunan 20 sivil toplum kuruluşunun başkan ve temsilcileri katıldı.

Mekke Eğitim Vakfı Başkanı emekli müftü Halil İbrahim Ertuç tarafından yapılan duanın ardından blok briket, ve giyim malzemesi yüklü olmak üzere toplam 11 tırdan oluşan yardım malzemesi davraz mahallesi kapalı pazar yerinden İdlib'e doğru yola çıktı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü