ISPARTA DİŞ HEKİMLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI


Sağlık 16.11.2022 01:02:00 0
ISPARTA DİŞ HEKİMLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI

TDB 19. Dönem Merkez Yönetim Kurulu'nun görev dağılımı belli oldu.

30 bin Diş Hekimini temsil eden Diş Hekimleri Odalarının oluşturduğu en üst kurulu olan Türk Diş Hekimlerinin 11 kişilik Merkez Yönetim Kuruluna Dt. Naim Şenyurt seçildi.

İlk toplantılarını 10-11 Kasım’da yapan Türk Diş Hekimleri Birliği   görev dağılımında  daha önce Isparta Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunda çalışmış bir dönemde Oda Başkanılğı yapan Naim Şenyurt şimdi Ankara’da Isparta Diş Hekimlerini temsil etmeye başladı.

İlk toplantılarını 10-11 Kasım’da yapan Türk Diş Hekimleri Birliği görev dağılımında daha önce               Isparta Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunda çalışmış bir dönemde Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanılğı yapan Naim Şenyurt, şimdi Ankara’da meslektaşlarını temsil edecek.   

Geçtiğimiz gün yapılan görev dağılımı ile ilgili Türk Dişhekimleri Birliği bir açıklama yaparak şunları söyledi; “28-29-30 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Türk Dişhekimleri Birliği’nin 19. Olağan Genel Kurulundan sonra Çankaya İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak göreve başlayan TDB 19.Dönem Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, 10-11 Kasım 2022 tarihlerinde yaptıkları ilk toplantılarında görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirlediler.

19.Dönem Merkez Yönetim Kurulu olarak katılımcı, sorun ve çözümlere odaklı yeni bir dönemi başlatıyoruz.  Dişhekimliğinin gündemindeki yakıcı sorunları çözüme ulaştırmak için ortak akıldan yararlanacak, demokratik kanalları ve diyalog zeminini geliştireceğiz.


Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik