ISPARTA EĞİTİM-SENDE SELAMİ KILINÇ DÖNEMİ BAŞLADI


Gündem 23.10.2022 12:16:00 0
ISPARTA EĞİTİM-SENDE SELAMİ KILINÇ DÖNEMİ BAŞLADI

TEK LİSTE İLE YAPILAN 
KONGREDE , SELAMİ KILINÇ 
DÖNEMİ BAŞLADI

Isparta Öğretmenevi Selami Kılınç, Eğitim Bir-Sen başkanı oldu. 

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir-Sen Isparta 1 Nolu Şube 7. Olağan Kongresi yapıldı. Halen sendikanın başkan vekili olan Selami Kılınç, kongrede tek aday olarak girdi.
Isparta Halk Eğitim Merkezi Salonu’ndaki Kongre sabah saatlerinde başladı. 

Divan Başkanlığını Abdulkadir Bulgurcu'nun yaptığı kongrede konuşan mevcut başkan Hüseyin Arslan, 4 yıl başkanlık yaptığını bundan sonra da sendika için çalışmaya devam edeceğini söyledi ve çalışma arkadaşlarına ve sendika üyelerine teşekkür etti. 

Memur Sen İl Başkanı Erdal Demiralay, yaptığı konuşmada sendikacılık faaliyetlerinde gelinen noktalara değindiği ve önemli yol kat edildiğini ifade etti. 

Diyanet Sen Şube Başkanı Osman Akçil ise konuşmasında eğitim camiasının önemine değindi. 

Sağlık Sen, Büro Sen, Toç Birsen, Eğitim Birsen 2 Nolu Şubesi ve diğer bağlı sendika başkanları ve kadın kolları başkanı, engelli memursen Başkanı, kısa konuşmalarıyla kongrenin hayırlı olmasını dilediler. 

Sendikada tek aday olan Selami Kılınç ise konuşmasında haklı ve hakkın savunuculuğunu yapacaklarını, yük ve sorumlulukların bilincinde olduklarını ifade etti. 

2900 üyesi olan sendika seçiminde 162 delege oy kullandı. Yapılan seçimde tek liste ile Selami Kılınç, 4 yıllık görevi devraldı.


Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı