Gündem

Gündem Haberleri

ISPARTA ESNAFININ HUZURU KAÇTI


Gündem 30.01.2021 13:39:00 0
ISPARTA ESNAFININ HUZURU KAÇTI

Isparta Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu sokak ve caddelere otopark uygulaması, iki kişinin itirazı ile idare mahkemesi tarafından durdurma kararı verildi. Mahkemenin bu kararına tüm Isparta kamuoyundan tepki yağdı ve yağmaya devam ediyor.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in Isparta halkına sorarak ve tamamen yapılan istişareler sonucu uygulamaya koyulan otoparklarla Isparta trafiği ciddi şekilde rahatlamıştı. Kararın duyulmasıyla tepki üstüne tepki yağdı. PiriMehmet Mahallesi Muhtarı Mustafa Kısrakdere akdenizhabercisi'ne yaptığı açıklamada otopark iptali esnafın huzurunu kaçırdı. Mahalleli olarak bizide ciddi şekilde üzdü dedi.

 

Muhtar Kısrakdere, "2 yıldır çarşı merkezinde ki işlek caddeler ve sokaklar da trafik ciddi şekilde rahatladı. Trafik yoğunluğu ortadan kalktı. Esnaf rahat bir nefes aldı, "öncesinden keşmekeş olarak Trafik sıkıntısı yaşıyorduk, her gün beni 10 kişi arıyordu... Durumu şikayet ediyordu, şu araba şu kadar gündür burda buradan çektir diye... Şimdi öyle bir durum ortadan kalktı. Birçok galerici ve emlakçı, cadde ve sokakları vitrini gibi kullanıyorlardı. Adam sabah koyuyor arabasını bir hafta sonra alıyor. İnşallah bu karardan vazgeçilir ve bu uygulama devam eder dedi.

 


Sinan Tekin 23 Nisan mesajı yayınladı Sinan Tekin 23 Nisan mesajı yayınladı
Kayseri'de çocuk başkan “Çanakkale Gezisi” talimatı verdi Kayseri'de çocuk başkan “Çanakkale Gezisi” talimatı verdi
Başkan Arı, iş yeri açılışına katıldı Başkan Arı, iş yeri açılışına katıldı
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak Ankaralılar İzmir'i yaşayacak