ISPARTA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE 12 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK


Gündem 5.08.2022 15:58:00 0
ISPARTA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE 12 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

İŞSİZLER DİKKAT!

ISPARTA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE 12 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alımı yapılacak. Bu doğrultuda Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 12 temizlik görevlisi alınacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatlarında çalıştırmak için 767’si sürekli, 144’ü engelli ve 106’sı eski hükümlü olmak üzere toplam 1017 temizlik görevlisi unvanı için sürekli işçi alımı yapacak.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ise toplamda 12 kontenjan ayrıldı.  Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü erkek temizlik görevlisi unvanı için 4 erkek personel alımı yapacak. Yine Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 6 kadın temizlik görevlisi alınacak. Engelli temizlik görevlisi için ise Isparta’ya 2 kontenjan ayrıldı.

Başvurular, 8-12 Ağustos tarihlerinde "esube.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecek.

İŞKUR tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığınca belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri "www.gsb.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı