ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ SENİR'E EL ATTI


Gündem 12.11.2019 17:18:00 0
ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ SENİR

Lavanta ve Gül Diyarı olan Isparta Keçiborlu'ya bağlı Senir kasabası, tembel yöneticiler eliyle köhne bir durumda...

 

Geçmiş dönem Belediye Başkanı olan K.V., ve yeni seçilen T.B., güzelim Kasabayı deyim yerindeyse yok etmeye mahkum etmişler. Kasabanın ara sokakları ve caddeleri virane/harabe bir şekilde gelen ziyaretçilerden eksi not alıyordu.

 

Turizm Kasaba olan Senir bir kurtarıcı bekliyordu ki Isparta Vali'si Seymenoğlu, Kasabanın imdadına yetişti...

 

Geçtiğimiz günlerde Senir kasabasını ziyaret eden Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, gördüğü Rezalet karşısında hemen harekete geçerek İl Özel idareye talimat vererek ana yolun asfaltlanması için acil talimat verdi. ÖZEL İdare ekiplerinin ana yolu asfaltlaması ile bir nevi düzelen Senir Kasabası, rahat bir nefes aldı. Senir Kasabasında Belediyeye ait olan ara Sokaklardaki rezaletin akıbeti ne olacağı ise bilinmiyor: Kasaba, kötü görüntüsünden ve yolların bozukluğundan ve neredeyse hiçbir sosyal aktivite mekanının bulunmaması nedeniyle kasabaya gelenler hiç durmadan geri dönüyorlar.

 

 

Senir kasabası bunu hak etmiyor

 

Senir Kasabasında bugün asfaltlanan ana yolda poz veren Belediye Başkanı T.B., dökülen asfaltı kendine mal etmeye çalışarak belediye olarak kendi yaptırmış gibi servis etti' ve asfalt makinelerinin başında poz vererek bazı medya organlarına haber için servis ettiği iddia edildi..."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı