ISPARTA İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI


Gündem 9.12.2019 00:40:00 0
ISPARTA İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda olağan ilçe kongresi süreci bugün yapılan delege seçimiyle başladı.

 

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilat binasında bugün saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi saat 18.00’de sona erdi.


Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, parti olarak istişareye ve kurumsal yapıya verilen önemi vurgulayarak, “Partimiz tüm Türkiye’yi temsil eden ve bu özelliğiyle 17 yıldır tek başına iktidarı halk gücüne dayanarak sürdüren bir siyasi harekettir. Olağan kongre sürecimiz Türkiye genelinde olduğu gibi, ilimiz ve ilçemizde de başladı. Kurduğumuz sandıklarda binlerce üyemiz demokratik tercihini kullanarak 400 asil ve 200 yedek delegemizi seçtiler. İl yönetimimizin belirleyeceği tarihte olağan kongremizi, her zaman olduğu gibi güçlü bir biçimde gerçekleştireceğiz. Katılım gösteren tüm üyelerimize, süreçte emek veren partili kardeşlerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve bugün bizi yalnız bırakmayan Isparta İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Keskin’e çok teşekkür ediyorum. Sürecin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı sonuçlar getirmenizi diliyorum.” dedi.Yalvaç ilçe merkezindeki mahalleler, Hüyüklü Kasabası’ndaki mahalleler ve 37 köy için kurulan sandıklarda ayrı ayrı oy verme işlemi sorunsuz bir biçimde tamamlandı.

      

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü