ISPARTA İMAR KOMİSYONUNA GENÇ BAŞKAN

Isparta Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısında encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. AK Parti, encümen üyeliklerinde değişikliğe gitti.


Gündem 5.04.2022 17:22:00 0
ISPARTA İMAR KOMİSYONUNA GENÇ BAŞKAN

Isparta Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısında encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. AK Parti, encümen üyeliklerinde değişikliğe gitti.

Isparta Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda encümen ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

İlk olarak encümen üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. AK Parti Encümene Uğur Büyükçulcu, Mehmet Ören ve Özler Erdoğan’ı teklif etti. Yapılan gizli oylama sonucu bu isimler encümene seçildi.

Meclisteki seçimler sonucu;

Plan ve Bütçe Komisyonunda Ak Parti’den Fahretdin GÖZGÜN, Uğur BÜYÜKÇULCU (AK Parti, Gülsüm TUNÇBİLEK, MHP’den Oğuzhan GÖKER ve CHP’den Hasan KARACA yer aldı.

İmar Komisyonuna AK Parti’den Hakkı KAYA, Gökhan EMİŞTEKİN, Hatice ÇAKIR, MHP’den Mehmet GÖKASLAN ve CHP’den Burak AKŞAHİN seçildi.

Tarife Komisyonuna AK Parti’den Zafer AKÇA, Mehmet Ali ŞENOL, Ali CEYLAN, MHP’den Şakir UYGUN, CHP’den Sevim YILDIRAN,

İsim Komisyonuna ise AK Parti’den Sezgin GÜLATAN, Kaptan YILMAZ, Hacer KUTLU, MHP’den Gözde ÇAĞLAR ve CHP’den Mustafa DÜLGERBAKİ seçildiler.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı