Siyaset

Siyaset Haberleri

ISPARTA İYİ PARTİ PES ETTİ


Siyaset 12.06.2020 15:03:00 0
ISPARTA İYİ PARTİ PES ETTİ

ISPARTA Belediyesi Haziran ayı son meclis oturumunda, Isparta belediyesinin cenaze hizmetlerinin yetersiz şeklinde imada bulunan İyi parti meclis üyesi Ahmet Aydoğdu, Uşak belediyesinin hizmetlerinden bahsetti.

 

Uşak belediyesinin cenaze hizmetlerinde çok iyi olduğunu söyledi ve bu konuda onlara imrendiğini ifade etti. Bu söyleminden sonra Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gündoğdu'nun sözleri üzerine Isparta belediyesinden haberinin olmadığını söyleyerek cenaze hizmetlerinde Isparta bediyesi Türkiye'nin en iyi belediyeler arasında olduğunu söyledi.

 

Diğer hizmetler gibi cenaze hizmetlerinde cenazenin defn edilinceye kadarki aşamaları Hepsini takip ederek cenaze sahiplerine hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Başdeğirmen, Uşak Belediyesine imreneceğinize Isparta Belediyesi ile övünün dedi. Isparta belesiyesi olarak gereken bütün hizmetleri yapıyoruz. Lütfen kendi şehrinizle ve kendi belediyenizle övünün dedi.

Başkan Başdeğirmen'in bu sözlerinden dolayı iyi partili Gündoğdu, söylediklerinden dolayı geri adım attığını söyleyerek pes ediyorum dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü