Isparta KADEM Kahraman Kadınlar İçin Nöbette


Gündem 17.07.2020 00:08:00 0
Isparta KADEM Kahraman Kadınlar İçin Nöbette

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilciliği, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı kazanılan demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümünde 15 Temmuz’un kadın şehitlerini unutmadı. Isparta KADEM, meydanda ellerine bayrak alarak demokrasi nöbeti tuttu.
 Kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan ve Yönetim Kurulu tam kadro olarak, 15 Temmuz günü yani dün akşam Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ‘Demokrasi ve Milli Birlik’ Programına katıldı. ‘Kahraman Kadınlar da ülke savunmasında ön saftadır’ sloganıyla yolan çıkan KADEM üyeleri, Cumhuriyet Meydanında buluşarak ellerinde 15 Temmuz’un ana simgesi olan Türk Barakları ile başta kadın şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için demokrasi nöbeti tuttular.
KADEM’DEM DEMOKRASİ NÖBETİ
Saat 20.00’de başlayan ve Vali ile Belediye Başkanı başta olmak üzere il protokolü ile çok sayıda vatandaşın yer aldığı programa katılan KADEM Isparta Temsilciliği ekibi daha sonra Valiliğin kendilerine uygun gördüğü saatler arasında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetine başladılar.
“TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Kayacan, 15 Temmuz’un kadın erkek fark etmeksizin vatanseverlerin, kahramanların, şehitlerin günü olduğunu ifade etti. Konuşmasının sonunda Kayacan, 15 Temmuz gecesi şehit düşen kadın kahramanlar başta olmak üzere tüm şehitler için rahmet diledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü