Isparta Keçiborlu'ya Uçak Bakım Lisesi Yapılacak


Gündem 19.03.2020 21:38:00 0
Isparta Keçiborlu

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın girişimleriyle Milli Eğtim Bakanı Ziya Selçuk'un oluru ile Keçiborlu ilçesine Uçak Bakım Lisesi hayırlı uğurlu olsun.

Keçiborlu Uçak Bakım Lisesi bünyesinde Pilotaj, Uçak Bakım Teknisyenliği, Yer Hizmetleri ve Kabin Hizmetleri programları okutulacak. Keçiborlu Uçak Bakım Lisesi mezunları havayolu işletmeleri ve havaalanlarının değişik faliyet alanlarında ve aynı zamanda havacılık sektörü ile ilgili diğer işletmelerde çalışabilecekler ve havacılık gibi saygın ve tüm dünyada geçerliliği olan bir mesleğe sahip olacaklar. Büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, " ilçe halkım adına Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk beyefendiye Teşekkür ederim. Paylaştığımız her projelerimizin en büyük destekçisi olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç abimize sonsuz teşekkür ederim. Başkan Parlak, Bu güne kadar ilçemize çok sayıda hizmet yaptık. ilçe halkımız en iyi hizmetlere layık, halkımıza bundan sonra daha fazla hizmet gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Keçiborlu belediyemiz büyük işler yapıyor. Çalışmalarını herzaman takdir ediyoruz. Başkanımızın ve belediyemizin herzamam  yanındayız. Başkanımızı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü