ISPARTA KİTAP FUARI ÜNLÜ YAZARLARI AĞIRLIYOR


Eğitim 29.02.2020 17:43:00 0
ISPARTA KİTAP FUARI ÜNLÜ YAZARLARI AĞIRLIYOR

Isparta Belediyesinin düzenlediği 4. Kitap Fuarı kitap severlerin büyük katılımıyla gerçekleşiyor. Birbirinden ünlü Kitap yazarların imza için geldiği 4. Kitap fuarında vatandaşlara imzalı kitaplar dağıtıldı. Cumhurbaşkanı Danışmanı Saadet Oruç, "SON KALE TÜRKİYE" isimli kitabın yazarı Fevzi Çakar, bugün stantta okuyucuları ile buluşarak imzalı kitaplarıni sundu.

 

Katılımcıların en çok ilgi gösterdiği Yazar Fevzi Çakar, uzun süre imzalı kataplarını dağıttı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, açık hava

"SON KALE TÜRKİYE" Kitabının konusu şekilde...

Türkiye'nin yeniden yükselişinin farkında olan ve bölgesinde güçlü bir aktör olmasını istemeyen Karanlık Güçler tarihte de olduğu gibi boş durmadılar, içimizdeki hainleri kullanarak ülkemizi bir hausa ve Karanlığa sürüklemek istediler.

 Dini ve ahlaki değerlerimizi Sinsice kullanarak Devleti ve milleti aldatan, 10 Yıllar İçinde adım adım büyüyoruz canavarlaşan, Devletin bütün hassas kurumlarına Suzan FETÖ/PYD terör örgütü hiç kuşku yok ki tarihimizin en sinsi ve bayağı bir terör örgütüdür.

Legal görünümlü yapısıyla 40 yıla yakın zaman sureti Haktan görünerek gizlenen FETÖ/PDY ihaneti, 15 Temmuz 2016 darbe-terör girişimi ile gözler önüne serildi.

 Karanlık güçlerin hedefindeki Mazlum milletlerin güvencesi "Son Kale" olan Türkiye'yi boğmak isteyenlerin gerçekleştirdiği hain darbe girişimi, Bu kitapta dakika dakika Tüm detayları ve önemli tanıkları ile yer almaktadır. Türkiye gerçekten de dünyada zulüm çizmeleri altında ezilen Mazlum insanların ülkelerin ve milletlerin sığınağıdır son kalesidir.

 "SON KALE TÜRKİYE" adlı eserini Bu anlamda tarihi önemli bir kayıt düşmektedir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?