Isparta köy garajı ve çarşamba pazarı yenileniyor


Yaşam 15.10.2021 13:49:00 0
Isparta köy garajı ve çarşamba pazarı yenileniyor

Köy Garajı ve Çarşamba Pazarı yenileniyor

 
Köy Garajı ve Çarşamba Pazarı esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, karşılıklı istişareler ile bölgenin yeraltı otoparkları ve modern dükkanları ile yenileneceğini söyledi. Başdeğirmen, “Sizleri mağdur etmeden buraları yenileyeceğiz. Bölgeyi en az 50 yıl modern bir şekilde ticaret yapılabilir bir şekle getireceğiz” dedi.

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!