Isparta Kuleönü Doğalgaza Kavuştu

Kuleönü Doğalgaza Kavuştu, Nuri Erdoğan Bir Seçim Vaadini Daha Yerine Getirdi


Yaşam 4.11.2021 12:34:00 0
Isparta Kuleönü Doğalgaza Kavuştu

Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan'ın girişimleri, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün katkıları ile Kuleönü Kasabası doğalgaza kavuştu.
İlk doğalgaz arzı bugün düzenlenen törenle verildi. Törene AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan, Isparta Belediye Başkan Yardımcıları, Torosgaz Bölge Müdürü Oktay Küp, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kasaba halkı katıldı.
İlçeye doğalgaz kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, "seçimlerde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Beldemiz söz verdiğimiz gibi doğalgaza kavuştu. Artık vatandaşlarımız daha iyi bir yakıt olan doğalgaza kavuşabilecekler. Sayın Valimiz Ömer Seymenoğluna, TBMM Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e, Milletvekillerimiz Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz'e, Torosgaz Bölge Müdürü Oktay Küp ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan da AK Parti’nin iktidara gelişinin 19’uncu yıldönümünde önemli bir hizmeti Kuleönü Kasabasında vatandaşlara sunduklarını belirterek, “bu hizmetimiz Kuleönü beldemize hayırlı olsun” dedi.

Torosgaz Bölge Müdürü Oktay Küp de doğalgaz arz çalışmalarını kısa sürede tamamladıklarını belirterek, doğalgaz arzının Kuleönü’ne hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kuleönü Kasabasında önemli bir hizmetin devreye girmesinden dolayı gurur duyduklarını belirten TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’ın ve kendilerinin seçim döneminde verdikleri vaadi yerine getirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Doğalgaz arzının Kuleönü’ndeki vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Gökgöz, Eğirdir, Gelendost ve Şarkikaraağaç’ı da doğalgaz ile buluşturacaklarının sözünü verdi.
Konuşmaların ardından kurdele kesildi ve ilk doğalgaz arzı sağlandı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor