ISPARTA'LI GENÇLERDEN MİLLETVEKİLİ ÖZEL'E TEŞEKKÜR


Siyaset 11.07.2020 23:43:00 0
ISPARTA

Geçtiğimiz hafta duyurdulan Süleyman Demirel Üniversitesi’ne alınacak 62 daimi işçi için tüm Türkiye’den başvuru yapılabileceği şartının değişimi çağrılarına Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel duyarsız kalmadı ve bu ilanı değişmek üzere iptal ettirdi.

Söz konusu ilanda, Koruma ve Güvenlik elemanı ile geçici işçi alımında Isparta’da ikamet şartı bulunurken, 62 adet Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri elemanı alımında tüm Türkiye’den alım yapılması Ispartalı iş arayan gençlerimizin tepkisini çekmiş ve bu şartın değiştirilmesi istenmişti.

Bu taleplere duyarsız kalmayan Milletvekili Özel’in girişimleri sonucu, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından söz konusu ilan, yenisi yayımlanmak üzere iptal edildi.

Yeni yayımlanacak ilanda, alınacak 62 daimi işçi için Isparta’da ikamet şartı aranacak ve sadece Ispartalı gençlerimizin arasından kura çekimi ve mülakat yapılması sağlanmış olacak.

Bizim de haberimizde dile getirdiğimiz bu haklı talebe kulak vererek sorunun çözümüne imza atan Milletvekilimiz Özel’e Ispartalı işsiz gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Yeni ilanın önümüzdeki hafta yayımlanması bekleniyor.

Aşağıda, sözkonusu ilana dair ilk haberimizi okuyabilirsiniz:


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.