Isparta'li esnaf Camii çıkışı yaşlı adamı gasp etti


Gündem 4.11.2019 12:10:00 0
Isparta

Isparta'da müteahhit ve galericilik yapan Yalçın B., cami çıkışı tartıştığı yaşlı adamı darp etme anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Olay geçen 02 Kasım Günü Saat 19.30 sıralarında Yedişehitler Mahallesi'nde bulunan Yedişehitler Camii avlusunda meydana geldi. İstanbul Caddesi yolu üzeri Barida Otel karşısında kiracı olan Yalçın B., iddiaya göre işyeri sahibi 65 yaşındaki Faruk Genç ile namaz çıkışı tartıştı. Yalçın B., bir süre devam eden tartışmanın ardından yaşlı adamı darp etti.  O anlar ise caminin güvenlik kameralarına yansındı.

Görüntülerde Yalçın B. ile işyeri sahibi Faruk Genç'in cami çıkışında bir süre tartıştığı ve daha sonra Yalçın B.'nin yaşlı adamı darp ettikten sonra olay yerinde hızla uzaklaştığı yer alıyor. Öte yandan darp edilen Faruk Genç ise hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Darp raporu alan Faruk Genç, daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

4 YILDIR TAHLİYE - BOŞALTMA DAVASI SÜRÜYOR

Yalçın B.'den şikayetçi olan işyeri sahibi Faruk Genç ise, aralarında 4 yıldır devam eden işyeri tahliye-boşaltma davasının olduğunu söyledi. Olay günü ise camiide namazını kıldıktan sonra rahatsızlanarak dışarıya çıktığını anlatan Faruk Genç, arkasından Yalçın B'nin geldiğini belirterek, "Ben kendisine bir şey söylemeden bun sen istedin dedi ve üzerime yürüdü" dedi.

Darp edilen Faruk Genç o anları şöyle anlattı: "Böbreklerime doğru tekme attı. Bende dengemi kaybedip yere düştüm. Ben düştükten sonra kaçtı" dedi. Faruk Genç, kendisinin Yalçın B. tarafından ölümle tehdit edildiğini de öne sürdü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği