Isparta'lı Şehit Enes Özgül, Istanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.


Gündem 6.07.2022 01:15:00 0
Isparta

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Isparta'lı Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül, Istanbul Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene TBMM Başkanvekili Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldılar.

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 21 Haziran'da çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül için Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'nde tören düzenlendi. Törene, Törene TBMM Başkanvekili Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1.Ordu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Aktaş, şehidin babası Ahmet Özgü, kardeşleri Emre ve Esra Özgül'ün yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile birlikte çok sayıda askeri yetkili katıldı. TBMM Başkanvekili Bilgiç Şehidin ailesiyle tek tek ilgilendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ise tören boyunca ayakta durmakta güçlük çeken şehidin kız kardeşi Esra Özgül'ü bir an olsun yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Enes Özgül'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.


Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu