ISPARTA MEDYASINDAN ‘TFF’YE HATADAN DÖNÜN’ FAKSI


Gündem 17.07.2020 00:17:00 0
ISPARTA MEDYASINDAN ‘TFF’YE HATADAN DÖNÜN’ FAKSI

Isparta medyası, Isparta 32 Spor’u 1 puan yüzünden şampiyon yapmayan Türkiye Futbol Federasyonuna ‘Hatadan dönün’ çağrısında bulundu. IGC Başkanı Şevket Karahan, konu ile ilgili TFF’ye faks çekip mail attı.

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz hafta aldığı bir kararla Bölgesel Amatör Lig’leri son haliyle tescil edip, grup liderlerini direk şampiyon ilan etmişti. Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta mücadele eden Isparta 32 Spor ise şampiyon ilan edilen Kestelspor’un sadece 1 puan gerisinde yer alıyordu. Isparta 32 Spor gibi birçok takım da ‘1 ya da 3 puan’ yüzünden şampiyonluktan edilmişti.  Bu karara sert tepki gösteren Isparta medyası mağduriyeti her platformda dile getirmeye başladı. Basın mensupları sadece bu konuyu haber yapmakla yetinmedi ve Türkiye Futbol Federasyonuna faks çekerek hakkın iade edilmesini istedi. IGC Başkanı Şevket Karahan imzasıyla TFF’ye çekilen faksın içeriğinde: ‘Koronavirüs (Covid – 19) nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) sadece liderlerinin şampiyon ilan edilmesini kabul etmiyoruz. BAL’da ilimizi temsil eden Isparta 32 Spor ile lider arasında sadece 1 puan bulunurken, ligin acımasızca tescili 450 bin nüfuslu Isparta halkını derinden yaralamıştır. Isparta medyası olarak federasyonunuzca alınan bu kararın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz. Isparta Gazeteciler Cemiyetine bağlı bütün gazeteler ve diğer resmi haber siteleri, Isparta 32 Spor’un ve diğer hakkı gasp edilen takımların sonuna kadar yanındadır.’ İfadeleri yer aldı.  Faks haricinde federasyonun resmi internet adreslerine de mail atıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü