ISPARTA MHP VE ÜLKÜ OCAKLARININ BORCU İCRA YOLU İLE BELEDİYEDEN TAHSİL EDİLDİ


Gündem 6.07.2020 14:52:00 0
ISPARTA MHP VE ÜLKÜ OCAKLARININ BORCU İCRA YOLU İLE BELEDİYEDEN TAHSİL EDİLDİ

Belediye İşhanı Yönetimi, MHP ve Ülkü Ocakları'nın 10 yıllık yakıt ve ortak gider borcunu mülk sahibi olduğu için Isparta Belediyesi'nden icra yoluyla tahsil etti.

Belediye İşhanı yönetimi, MHP ve Ülkü Ocakları’nın borcunu icra yolu ile Belediye’den tahsil etti

Belediye İşhanı Yönetimi, MHP ve Ülkü Ocakları'nın 10 yıllık yakıt ve ortak gider borcunu mülk sahibi olduğu için Isparta Belediyesi'nden icra yoluyla tahsil etti. Belediye İşhanı'nda bulunan MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Isparta Şubesi'nin 10 yıllık işhanı gider borcu Isparta Belediyesi'nin derdi oldu.

 Belediye İşhanı Yönetimi, MHP ve Ülkü Ocakları Isparta Şubesi'nden kaynaklanan yakıt, temizlik, güvenlik gibi ortak gider alacakları için icra yoluna başvurdu.

İşhanı Yönetiminin avukatı Gökmen Gökmenoğlu, MHP ve Ülkü Ocakları'nın yakıt ve ortak gider borcu için mülk sahibi Isparta Belediyesi'ne icra götürdü.

 İcra Dairesi, MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı'nın 9 yıllık yakıt ve ortak giderden kaynaklı 99 bin TL'lik borcu, Ülkü Ocakları'nın ise 44 bin TL'lik borcu için mülk sahibi Isparta Belediyesi'nin hesaplarına haciz koydu.

Isparta Belediyesi, MHP ve Ülkü Ocakları'nın 9 yılda biriken 143 bin TL'lik borcunu resen ödemiş oldu. Şimdi Belediye, icra yoluyla resen alınan bu parayı zaruri olarak MHP İle Ülkü Ocakları'na rücu edecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü