Isparta'nın her noktasında çalışmalar devam ediyor


Gündem 30.09.2019 20:12:00 0
Isparta

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü altyapı ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Yaz döneminin bitmesi ve kış aylarına yaklaştığımız şu günlerde şehrin çeşitli noktalarında altyapı ve asfalt çalışmaları devam ederken, yine Milli Eğitim Müdürlüğü talepleri doğrultusunda gelen isteklerden Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin okul bahçesinin asfaltı da hafta sonu yapılan çalışmaların ardından tamamlandı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim döneminde vermiş olduğu şehir merkezi-üniversite arası alternatif bulvar çalışmalarının batı bölümündeki kısmında da asfalt aşamasına gelindi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Işıkkent Mahallesi 1598 ve 1598/1 nolu sokaklarda altyapı ve asfalt çalışması gerçekleştirildi. Özellikle kış aylarında üst bölgelerden gelen yağışlar dolayısıyla sokak üzerinde kalan evlerin su baskınları ile karşı karşıya kalmasının önlenmesi amacıyla iki sokakta Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce yağmur suyu altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğünce 400 metrelik bir alanda asfaltlama işlemi yapılarak, vatandaşların kış aylarında mağduriyet yaşamalarının önüne geçilmiş oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğünün okul bahçelerinde bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmaları talepleri ise eğitim ve öğretim döneminin başlamasına karşın Isparta Belediyesi tarafından hafta sonu da gerçekleştirildi. MEM tarafından bugüne kadar talep edilen 21 okulda çalışma yapan Isparta Belediyesi, son olarak İstasyon Caddesinde bulunan Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin okul bahçesinin asfaltlamasını gerçekleştirerek, öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sundu.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra yine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim dönemi vaatleri arasında yer alan Üniversite-Şehir Merkezi arası iki alternatifli bulvar açılması çalışmalarının SDÜ-Adliye arası Batı yolu çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Bulvar açımı tamamlanırken, caddede stabilize işleri ile birlikte bordür çekimi ve kaldırım çalışmalarında sona gelinirken, hafta içerisinde bulvarın asfaltlanması planlanıyor.

Gençlik ve spor il müdürü Kaya’nın başarılı yönetimi göz dolduruyor Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Çağrı Murat Kaya, tesisleşme hamleleri, gençlik projeleri ve spor altyapısına yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Kaya’nın vizyoner yönetimi, Isparta’yı gençlik ve spor kenti olma yolunda ileriye
Domates yüklü kamyon dereye uçtu, sürücü ağır yaralı Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yusufça beldesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, domates yüklü bir kamyon virajı alamayarak dereye uçtu. 35 DDR 78 plakalı aracın sürücüsü kazada ağır yaralandı.
Akseki'de yangın evlere sıçradı: 3 ev zarar gördü Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli Mahallesi'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılarak evlere sıçradı. Yangında 3 evin zarar gördüğü bildirildi.
CHP Lideri Özgür Özel'den Manavgat Açıklaması: “Utanç İçindeyiz” CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat Belediyesi’ndeki rüşvet skandalıyla ilgili “Onu aday yaptığımız için büyük bir utanç içindeyiz” dedi. 15 Temmuz gecesi Meclis’e nasıl gittiğini anlattı, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine destek ve
Şamil Tayyar'dan 15 Temmuz paylaşımı HTS kayıtları açıklanırsa yüreğimiz kaldırmaz AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, 15 temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı paylaşımda Başsavcı Akın Gürlek'i o gecenin HTS kayıtlarını açıklamaya çağırarak "Gereği yapılırsa o kadar çok makam boşalır ki bunu da yüreğimiz