Isparta’nın Turizm Değerlerini Tanıtmak İçin; Isparta Belediyesi TIR Alacak


Gündem 9.06.2020 02:45:00 0
Isparta’nın Turizm Değerlerini Tanıtmak İçin; Isparta Belediyesi TIR Alacak


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başta gül olmak üzere Isparta’nın turizm değerlerini tüm Türkiye’ye tanıtmak için Tır Dorsesi alacaklarını belirterek; “Tır’ın çekicisi bizde var. Sadece Dorsesini alıp içini donatıp Isparta’mızın turizm değerlerini ülkemize tanıtacağız” dedi.
 
Isparta Belediye Meclisi, pandemi sürecinde normalleşme konusundaki ilk toplantısını bugün yaptı. Meclis Salonunda saat 14.00’te başlayan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.
GÖZGÜN; “ISPARTA’NIN MARKA DEĞERLERİ
DİZAYN EDİLECEK TIR İLE TANITILACAK”
Bu doğrultuda; gündemin ikinci maddesinde bulunan, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Yükleyici ve 5 adet Kamyonun kamu kaynaklarının en etkili ve verimli şekilde kullanılması amacı ile ikinci el olarak alınmasının görüşülmesi konusunda bir açıklama yapan Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün, bu doğrultuda Isparta’ya özgü ürünlerin tanıtılması için TIR Dorsesi alınacağını belirterek; “Isparta turizmi konusunda marka değeri olan başta gül ve lavanta olmak üzere Isparta’da üretilen tüm ürünlerin tanıtımının yapılması için içinde LED ekranın da konulacağı 1 adet TIR Dorsesi satın alacağız. Bu dorse belediyemizde bulunan çekici ile birleştirilerek başta Bordum, Marmaris, İstanbul gibi ülkenin çeşitli şehirlerine giderek şehrimizin marka değeri olan ürünlerin tanıtımını yapacak” dedi.
BAŞDEĞİRMEN; “TIR’IN ÇEKİCİSİ BİZDE
VAR, SADECE DORSE ALACAĞIZ”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konu hakkında yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Spor Kulüpleri ‘STORE’ projesiyle ürünlerini TIR ile il il gezerek tanıtmakta ve pazarlamaktadırlar. İşte biz de bu şekilde bir TIR vasıtasıyla ilimizin ürünlerini tanıtacağız. Bu konuda bir Tır Dorsesi alacağız. Tır’ın çekicisi Belediyemizde var. Sadece İkinci el Dorse alacağız” dedi.
“İKİNCİ EL YERİNE
SIFIR DA OLABİLİR”
Bunun üzerine bazı meclis üyeleri söz alarak; “Bugünlerde ikinci el araç piyasası fırladı. Sıfır ile ikinci el arasında pek fark kalmadı. Almışken sıfır alınsın veya araştırılsın isten sıfır ister ikinci el alınsın” dediler.
PLAN VE BÜTÇE
KOMİSYONUNA HAVAL EDİLDİ
Söz konusu günde maddesi ile ilgili görüşmelerin ardından, gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Komisyon, kendilerine havale edilen konu hakkında hazırlayacağı raporu önümüzdeki Cuma günü gerçekleştirilecek olan Haziran ayı son toplantısında meclise sunacak.

BAŞKANDAN ISPARTASPORA OTOBÜS SÖZÜ 

Isparta Belediye Meclisi, Haziran dönemi oturumlarına başladı. Meclisin gündeminde turizm tanıtım faaliyetleri için tır dorsesi alınması ile Ispartaspor için otobüs alınması bulunuyor. Başkan Başdeğirmen, “önümüzdeki günlerde Ispartaspor adına çok güzel şeyler olacak” dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması