Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Gölhisar İşletmesinden Gamze Erdem “Bir Fikrim Var” Ödülüne Hak Kazandı


Gündem 1.02.2021 20:14:00 0
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Gölhisar İşletmesinden Gamze Erdem “Bir Fikrim Var” Ödülüne Hak Kazandı

Genel Müdürlüğümüzün 180. Kuruluş yıl dönümünü münasebetiyle 2019 yılında; kurumsal kimlik ile yapılanmayı güçlendirmek ve uygulanabilir olabilecek en iyi fikir veya projelerin belirlendiği 'Bir Fikrim Var' organizasyonununun 2020 yılı Eylül ayı birincisi olarak, Bölge Müdürlüğümüz Gölhisar İşletmesinden Gamze Erdem ödüle layık görüldü.

Orman Genel Müdürlüğümüzce 2020 yılında da personelimizin Fikir veya projelerinin aylık olarak değerlendirildiği organizasyonda; Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğünde Memur olarak görev yapan Gamze Erdem “ Dost ve Kardeş ülke Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinin ağaçlandırılması” fikriyle Eylül ayı birincisi olarak ödüle layık görüldü.

Ödüle layık görülen fikirler Genel Müdürlüğümüzce kurulan komisyon marifetiyle ilk elemesi yapılarak tüm birimlerimizden ve her ünvandan oluşturulan jüri üyeleri tarafından oylanarak tespit edildi.

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy 'Bir Fikrim Var' organizasyonunda dereceye girerek Genel Müdürlüğümüzce ödüle layık görülen Gölhisar İşletmemizden Gamze Erdem’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!