Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde yeni müdür görevde


Gündem 10.11.2021 12:16:00 0
Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde yeni müdür görevde

Isparta'da Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan Refik Ulusoy, görevi yeni müdüre devretti.  Törende konuşan Refik Ulusoy; “İnsana Saygı, İşine Saygı” prensibi ile 2 yıl görev yaptığım Isparta Orman Bölge Müdürlüğündeki çalışmalarımızda bizlere destek olan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’e ve taşrada başta Isparta Valimiz Ömer Seymenoğlu’na, Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Siyasetçilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Yerel Basınımıza, Sivil toplum örgütlerimize, Muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza ve fedakar çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Kısa sürede ve pandemiye rağmen Isparta’dan güzel çalışmalar, güzel hatıralar ve güzel dostluklarla ayrılıyorum. Göreve yeni başlayan Rıfat Ataş beye tüm çalışma arkadaşlarına sağlıklı, huzurlu ve başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.


Daha önce Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Rıfat Ataş, görev değişim programında önceki Bölge Müdürü Refik Ulusoy’a bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek, çalışmaların aynı görev ruhu ve heyecanı içerinde devam edeceğini ifade etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!