Isparta Sarıidris'te Silahla Taşla Saldırdılar


Gündem 27.07.2020 00:24:00 0
Isparta Sarıidris

Eğirdir’e bağlı Sarıidris beldesinde polis memuru Mahmut Ö. (47) ile babası Hasan Ö, (68) tartıştığı 3 kişiyi tabanca ve taşla yaraladı.

3 KİŞİYİ TABANCA VE TAŞLA YARALADILAR

Eğirdir’e bağlı Sarıidris beldesinde polis memuru Mahmut Ö. (47) ile babası Hasan Ö, (68) tartıştığı 3 kişiyi tabanca ve taşla yaraladı. Olayın ardından yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheliler gözaltına alındı.

Olay dün Sarıidris beldesinde meydana geldi. Denizli'de görev yapan polis memuru Mahmut Ö. (47) ile babası Hasan Ö, (68) aralarında daha önceden husumet bulunan Mehmet Ç, Zeliha Ç. ve Necati Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba Hasan Ö, taşla Mehmet Ç. ile Zeliha Ç'yi başından yaraladı. Polis memuru Mahmut Ö. ise üzerinde bulunan tabancayla Mehmet Ç. ile Necati Ç'yi ayağından vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Süleyman Demirel Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan polis memuru Mahmut Ö. ile babası Hasan Ö, gözaltına alınırken, yaralılardan Mehmet Ç'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı