ISPARTA ŞEHİR HASTANESİNE SAHRA ÇADIRLARI KURULDU


Gündem 22.03.2020 11:44:00 0
ISPARTA ŞEHİR HASTANESİNE SAHRA ÇADIRLARI KURULDU

Isparta Şehir Hastanesi’nde coronavirüsüne karşı sert ve ciddi önlemler alındı. Hastaneye Sahra Çadırları kuruldu. Çadırların kurulma amacı ise coronavirüs şüphesi ile gelen hastanın ilk müdahalesi burada yapılacak. Hastada virüs belirtisi gösteren belirtiler çıkması halinde buradan direk olarak Covid polikinliğine sevk edilecek.

İtalya’da bu tip önlemler alınmadığı için çok sayıda ölüm gerçekleşti. İtalya gibi olmamak için önlemler sert ve üst düzeyde ilerliyor. Burada hastanenin asıl amacı hastalığı birbirine bulaşma ihtimalini azaltmak için triaj uygulaması yapmak. Sahra çadırlarına hasta geldiğinde ilk olarak muayenesi yapılacak. Kendisi, yakını veya yurt dışından bir kişiyle temasta bulunup bulunmadığı araştırılacak. Şüpheli hasta ise buradan alınıp, covid polikinliğine sevk edilecek.

ACİL DEĞİLSE HASTANEYE GELMEYİN

Öte yandan Pazartesi gününden itibaren hastaneye acil değilse gelmeyin.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü