Isparta Superonline Kurumsal çalışanlarına dikkat!


Gündem 19.06.2020 16:57:00 0
Isparta Superonline Kurumsal çalışanlarına dikkat!

Superonline Turkcell bünyesinde internet ağı sağlayan bir firma.

Firmanın bireysel müşterileri Turkcell satış noktalarından bu ürünlere ulaşabiliyor. Bu firmaların bir de kurumsal satış ağları var. Müşteri temsilcileri, bu ürünleri firmalara tanıtım yaparak satış yapmaktalar. Isparta Superonline Kurumsal departmanı da bünyelerinde istihdam ettikleri müşteri temsilcileri vasıtasıyla çalışmaktalar. Isparta kurumsal Superonline firmasından Furkan ismini bir müşteri temsilcisi, Isparta esnafına kurumsal kimliğini kullanarak kara günler yaşattı.

Online superbox paketini satabilmek için Isparta esnafına olmadık yalanları söyleyerek icralık duruma düşürmekte. Peki bu dolandırıcılık nasıl yapılmakta? Firma sahibi ile olan görüşmemizde firma sahibi olayı şöyle anlattı: “Firmamın 3 adet Superonline aboneliği var. Furkan ismi temsilci superbox paketi için tanıtıma geldi ve Superonline paketlerini ücretsiz, cayma bedeli olmadan superbox paketine taşıyabileceğini söyledi. Superbox paketlerinin hem internet hızı hem de taşınabilme özelliklerinin olduğundan bahsetti. Bende inanarak 3 hattı da süperbox’a taşıdım.

Aradan 4 ay geçince İstanbul'dan bir avukat arayarak "İcralık duruma düşmemeniz için şu kadar bedeli ödemeniz gerekiyor" dedi. Durumu araştırınca süperonline aboneliklerimin devam ettiğini, kullanmadığım dönem faturalarının biriktiğini ve bu sebeple avukata sevk edildiğimi farkettim. Hemen Isparta Superonline sahibi ve yetkililerine ulaşarak durumu anlattım.

Sonuç ne mi oldu? Her yer taş duvar. Kimse Isparta kurumsal yetkilisinin yalan beyanla yaptığı satışı ve çıkan faturayı üstlenmedi. Parayı avukata ödemek mecburiyetinde bırakıldım.” Firma sahibi yıllardır müşterisi olduğu Superonline firması tarafından zor duruma düştüğü için mağdur ve diğer esnaflarında mağdur olmamasını diliyor. Esnafımız "Turkcell illerdeki kurumsal satış noktalarını neden denetliyor? Bizi dolandırmak, avukata icralık yaparak para kazanmak için mi?" diye sormakta


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi