ISPARTA TARİHİNDE BİR İLK İL GENEL MECLİS TOPLANTISINA İLK KEZ EĞİRDİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI


Siyaset 2.12.2019 17:17:00 0
ISPARTA TARİHİNDE BİR İLK  İL GENEL MECLİS TOPLANTISINA İLK KEZ  EĞİRDİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ISPARTA TARİHİNDE BİR İLK 
İL GENEL MECLİS TOPLANTISINA İLK KEZ 
EĞİRDİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan KESKİN, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU  ve İl Genel Meclisi Üyeleri bugün Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün misafiriydi.
Heyet ilk olarak Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız Veli GÖK ilk olarak İl Genel Meclisi Başkanı Serkan KESKİN’e  bugüne kadar yapılan ve devam eden projelerinin brifingini vererek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Daha sonra Eğirdir Belediyesi tarafından yaptırılan elektrikli tekne ile gölde gezi yapan heyet gerçekleşen bu proje için Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür ettiler.
Daha sonra Isparta İl Genel Meclisi Aralık ayı ilk oturumu tarihte ilk defa Eğirdir’de gerçekleşti. Saat 14.00’de Nafiz Yürekli Uygulama Oteli toplantı salonunda gerçekleşen oturumda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Serkan KESKİN ve İl Genel Meclisi Üyeleri bu davetten ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti bildirerek Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür ettiler.
Eğirdir İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sezgin ÖZDOĞANCI, Süleyman SARPDAĞ ve Eyyup DOĞAN’ın Meclise sundukları iki önerge ise oy çokluğu ile kabul edildi.
Önergelerde Davraz yolunun 21 km’ye düşürülmesi ve diğer önerge ise Eğirdir İrfan Kaynak İlköğretim Okulunun karşısında bulunan boş arsanın spor alanı olarak yapılması yer aldı.
Toplantı sonrası verilen yemek ve daha sonra Akpınar Yörük Çadırı gezisinden sonra İl Genel Meclisi Başkanı Serkan KESKİN ve beraberindeki heyet ilçemizden memnun ayrıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz