Isparta TKDK’nın 8. Çağrısı sonuçlandı


Gündem 14.06.2020 00:51:00 0
Isparta TKDK’nın 8. Çağrısı sonuçlandı

Isparta TKDK’nın 8. Çağrısı sonuçlandı.

TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü, şu açıklamayı yaptı: “Yatırımcılarımıza ve ilimize hayırlı olsun. TKDK Isparta ekonomisine ve üreticilerimize güç vermeye devam ediyor. 25 Kasım 2019 Tarinde “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar”  başlığında  sadece makine ekipman alımından çıkılan  8 .çağrının ilk değerlendirme sonuçları bugün açıklandı.

Bu çağrıda ilimizde alınan 10 projeden eksiksiz ve uygun bulunarak gönderilen 7 projenin hepsi sözleşme imzalamaya hak kazanmıştır. Projelerin toplam yatırım tutarları 18 milyon 866 bin Türk Lirası olup, toplamda 7 milyon 974 bin TL hibe ödemesi yapılacaktır. Bu dönemde 4 köyümüze ait sulama ve tarımsal kalkınma kooperatifleri 2 milyon 140 bin TL hibe ile desteklenecektir.  Projelerden 3’ğ Süt toplama merkezi modernizasyonu, 4 ü ise Meyve Sebze işleme modernizasyonu projesidir.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü