Isparta üzüm Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları başlıyor


Gündem 31.08.2020 16:55:00 0
Isparta üzüm Çarşısı

Isparta Belediyesi, kent merkezinde kötü bir görünümdeki tarihi üzüm pazarında restorasyon çalışması yapılacak. Daha önce yapılacak çalışmalarla ilgili esnaarı bilgilendiren Başkan Başdeğirmen, çalışmaların okulların açılmasından sonra başlamasını talep eden esnaf ile bir kez daha istişare etti. Yapılan kir alışverişinin ardından çalışmaların yarın itibari ile başlamasına karar verildi.

Tarihi Üzüm Pazarı. Isparta kent merkezindeki Üzüm Pazarı, yıllar sonra yenileniyor.

Kent merkezinde kötü bir görüntü oluşturan üzüm pazarını Isparta Belediyesi kendi imkanları ile esnafa bir kuruş harcatmadan yenileyecek. Süreç içerisinde esnaarla sürekli kir alışverişi yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün esnaarla bir kez daha bir araya geldi.

 Esnaardan bazıları üzüm pazarındaki çalışmaların yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül’den sonra başlamasını istedi. Pazardaki bazı esnaarın bu talebi üzerine konuşan Başkan Başdeğirmen ise, kış mevsiminin yaklaştığını belirterek, “bizim amacımız gece gündüz çalışarak burayı kısa süre içerisinde bitirmek” dedi. Başkan Başdeğirmen yapılacak çalışmalarla ilgili de esnaarla bilgi verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz
Banka değil, ucuz et kuyruğu! Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde