Isparta Vatan'da 7 Kişilik Ailenin Evi Kül Oldu

Vatan Mahallesi 234. Caddedeki bir evde geçtiğimiz hafta bilinmeyen nedenle yangın çıktı.


Gündem 17.11.2022 22:50:00 0
Isparta Vatan

Vatan Mahallesi 234. Caddedeki bir evde geçtiğimiz hafta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında ev tamamen kül oldu. Yangın nedeniyle 7 kişilik Yelek ailesi büyük zorluk çekiyor. 5 çocuk annesi Yeliz Yelek, yetkililerden destek beklediklerini söyledi.

7 kişilik Yelek ailesi yangın sonrası büyük zorluklar çekiyor. Evleri kül olan Yelek ailesi bir haftadır komşularında kalıyor. Evlerindeki tüm eşyaları tamamen yanan ve sokakta kalan Yelek ailesine komşuları sahip çıktı. Bir haftadır komşularında kaldıklarını belirten anne Yeliz Yelek, yetkililere seslendi, destek istedi.

Yeliz Yelek “5 tane çocuğum var şu an evim yandı, yardım talebinde bulunmak istiyorum. Şu an yardıma muhtacım. Hiçbir şeyim kalmadı, komşularda yatmaktayız, yardıma çok muhtacız. Siz büyüklerimizden el uzatarsanız çok seviniriz. Şu an kış gününde nerede yatacağımız belli değil? Komşular yatıyoruz ama ne zamana kadar kalacağımız belirsiz. Şu an kaldık çocuklarıla, 5 tane çocuğum var. Hepinizden Allah razı olsun, el uzatırsanız çok seviniriz, yardıma muhtacız.” şeklinde konuştu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı