ISPARTA'YA 3 OTOPARK DAHA YAPILACAK


Yaşam 5.02.2020 15:50:00 0
ISPARTA

Isparta Belediyesi, şehir içi park ihtiyacına yönelik olarak 2020 yılı içinde 3 yeni otopark yatırımı planladı.

Isparta Belediyesi, 2020 yılında önemli yatırımlara imza atıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis toplantısında meclis üyelerini bilgilendirdi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, Belediye önü yeraltı otoparkının durumu ile ilgili görüşmeler sırasında önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek otopark yatırımlarından bahsetti.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Subay Lojmanları yanında Hazineden tahsis edilen alan üzerinde büyük bir otopark yapılacağını duyurdu. 4500 m2 alan üzerinde yeraltı 4 katlı otopark için çalışmaların sürdüğünü belirten Başdeğirmen, “Isparta’nın ITKM’den sonraki en büyük otoparkını burada inşa edecek. 400 araçlık bir otopark yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Pirimehmet Mahallesi’nde otopark olarak kullanılan alanda da çalışmalara başladıklarını belirterek “Şu an otopark olarak kullanılan alanın yarısının kamulaştırmasını tamamladık. Diğer yarısı için hukuki süreç devam ediyor. Mahkemenin belirlediği fiyatı beğenmeyip, dava etmişler. Devam eden süreç kamulaştırma bedeli ile ilgili. Biz bu davayı beklemeden bu alan üzerinde mekanik bir otopark yapacağız. Asansörlü, 250 araçlık otoparkı inşallah 1 yıl içinde tamamlayacağız” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü