ISPARTALI ÇİFTÇİLER GÜL VE LAVANTA SEZONUNA HAZIRLANIYOR


Yaşam 11.04.2020 16:47:00 0
ISPARTALI ÇİFTÇİLER GÜL VE LAVANTA SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Covit-19 salgını nedeniyle evlerine kapanan Vatandaşlarımız sabırsızlıkla hastalığın kontrol altına alınıp dışarıya rahat bir şekilde çıkacağı günleri bekliyorlar.

Türkiye'nin gelişmiş sağlık sistemi sayesinde hastalık çok yayılmayarak kontrollü bir şekilde bertraf edilmeye çalışılıyor. Bu süreçte herkesin evinde kalmasını ve hastalığı yayılma riskini ortadan kaldıracak yoğun ortamların ortadan kalkması için özellikle şehirlerde herkesin evinde zaman geçirmesi isteniyor. Tarım çalışanları için temas ve yayılma riski bulunmadığından dolayı özellikle çiftçiler bağını, bahçesini, tarlasını daha özenli bakımdan geçirerek sezona hazırlıyorlar.

Türkiye'nin gül ve lavanta bahçesi konumunda olan Isparta baçeleri çiftçiler tarafından daha özenli bir şekilde bakımdan geçiriliyor. Geçtiğimiz yıllarda Gül ve Lavanta sezonunda, Isparta'yı bir milyonu aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyordu...

 

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığının olağanüstü tedbir ve tedavileri sayesinde kısa bir süre sonra Ülkeyi sağlıklı günler bekliyor. Gül ve lavanta sezonunda hayatın normale dönmesi bekleniyor. Covit-19 salgını nedeniyle evde kapalı, temastan uzak, karantina hayattan dolayın sıkıntılı günler geçiren insanların yoğun bir şekilde Gül ve lavanta bahçelerini ziyaret edeceği bekleniyor.

Turistlerin yeni gözdesi: Isparta gül bahçeleri - Galeri - Yaşam

Lavanta tarlaları ziyaretçi rekoru kırdı - Yaşam Haberleri

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü