ISPARTASPOR EZELİ RAKİBİ İLE KARŞILAŞACAK

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, Bursa deplasmanında altın değerinde 3 puan kazanarak çok önemli bir galibiyet aldı. Pembe-yeşilliler, bu galibiyetle puanını 16’ya çıkardı ve 15. sıraya yükseldi.


Spor 21.11.2022 13:53:00 0
ISPARTASPOR EZELİ RAKİBİ İLE KARŞILAŞACAK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ve yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar takımını yalnız bırakmadı. Bursa çıkarması takıma da büyük moral oldu. Yıllar sonra düşünün bir Belediye Başkanı takıma inanıyor ve kilometrelerce uzaklıktaki deplasmana gidiyor.

Teşekkürler Şükrü Başkan.

Ispartaspor, Bursaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynarken maçı hiç bırakmadı. Direkleri dövdük, kaçırdık ama asla pes etmedik. Önemli olan kazanmaktı ve son dakikada gelen gol Bursa’yı adeta yıktı. 

Mücadelelerinden ve  hırslarından dolayı takımı kutluyoruz.

Artık bu maç geride kaldı, sırada Afyon var. 27 Kasım Pazar Günü  Ispartaspor, Afyonspor’u ağırlıyor. Isparta Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.
Üst üste aldığımız 2 galibiyetle düşme potasından çıktık. Bu hafta Afyonsporla çok önemli bir maça çıkacağız. Karşılaşmanın derbi niteliğinde olmasının yanında ligdeki durumumuz ve hedefimiz açısından çok kritik bir maç olacak. Şuan play-off potasıyla aramızda  6 puan var. Pazar günü alacağımız bir galibiyetle play-off yarışının içinde biz de varız diyebiliriz
 Ezeli rakibimiz Afyon karşısında da 12. adama ihtiyaç var. Ben inanıyorum ki Ispartaspor-Afyonspor karşılaşmasında seyirci rekoru kırılacak. 
Bölgesel Amatör Lig maçlarında 12-14 bin taraftara oynayan Ispartaspor’un maçta rekor kıracağına inanıyorum. Şehrin ileri gelenleri, amirleri, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve taraftarlarına büyük görev düşüyor.
Sezon başından bu yana bilet kampanyası düzenleniyor. Özellikle ITSO’nun başlattığı bilet kampanyası büyük rağbet görmüştü. Bu haftada bu kampanyalarla stadı dolduralım. Çünkü başka Isparta ve Ispartaspor yok. Isparta birlik ve beraberlik olduğu sürece önünde duramayacağını geçmişte göstermiştik. Şimdi destek zamanı. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı