Spor

Spor Haberleri

Ispartaspor Göz Doldurdu

Kongresini geç yaptığı için, transferlerinide geç yapan Ispartaspor kısa zamanda toparlanarak sezona hazırlanıyor.


Spor 15.08.2022 00:53:00 0
Ispartaspor Göz Doldurdu

Temsilcimiz Ispartadaki ilk hazırlık döneminde kondisyon ağırlıklı çalışmalarını yaparken ilk kez 90 dakika antreman maçı yapmış oldu. Bu akşam Atatürk stadında seyircisinin karşısına çıkan temsilcimiz henüz hazır olmamasına rağmen göze hoş gelen futbolu ile taraftarlarının beğenisini kazandı. Atatürk stadında saat 20.00 de Karamanspor ile hazırlık maçı yapan temsilcimiz sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Mücadeleye tutuk başlayan temsilcimiz ilerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğünü kurarak rakip kalede gol aradı. Temsicimiz mücadelenin 32. dakikasında Cem'in Penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 

İkinci yarıda her iki takımın gol arayışı skoru değiştirmeye yetmedi ve mücadele Ispartasporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı mücadele bir hazırlık maçı olmasına rağmen rakip takımın teknik direktörü ve bazı futbolcuların provokatif tutumları seyirciyide tahrik etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen mücadeleyi yöneticiler ile birlikte izledi. Maç sonrası taraftarların 'En büyük Başkan Bizim Başkan' tezahuratlarına başkan Başdeğirmen teşekkür ederken bol bol hatıra resmi çektirerek taraftarları kırmadı ve günü anlamlı hale getirdi.

Ispartaspor ikinci hazırlık dönemi için Pazartesi günü Afyonkarahisara hareket edecek. temsicimiz burada 3 yada 4 hazırlık maçı yaparak lige hazırlanmış olacak.


Başkan Aras'tan Turizm Haftası mesajı Başkan Aras'tan Turizm Haftası mesajı
Minikler Nilüfer'de eleştirel bakış açısı kazanıyor Minikler Nilüfer'de eleştirel bakış açısı kazanıyor
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok! Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
"Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız" "Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız"