Ispartaspor için önemli gelişmeler

Kentte sporun gelişmesi ve Ispartaspor'un büyümesi için bütün gayretini gösteren TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yeni yönetimin tescili için yarın Ispartaya geliyor.


Gündem 21.07.2022 13:48:00 0
Ispartaspor için önemli gelişmeler

Isparta belediye başkanı Şükrü Başdeğirmenin önderliğinde yaklaşık 2 hafta süren yönetim çalışmaları sona erdi.

YÖNETİM İÇİN TOPLAM 22 İŞADAMI DEVREDE

Uzun toplantılar sonuç verdi .22 iş insanı taşın altına elini koydu. Başkanlık için flaş adaylar var.Tahmini bütçenin çıkarıldığı ve 15 milyon TL olduğuda gelen bilgiler arasında.

DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

Ispartasporun hamisi TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ' in bilgisi dahilinde oluşturulan yönetim yarın kamuoyuna açıklanacağı ve transfer çalışmalarının başlayacağı gelen bilgiler arasında.


Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı