ISUBÜ CHOMAR Antivirüs İle İşbirliği Protokolü İmzaladı

ISUBÜ SİBEM ve Teknoloji Fakültesi, CHOMAR Antivirüs ile İş Birliği Protokolü İmzaladı


Gündem 17.11.2022 23:01:00 0
ISUBÜ CHOMAR Antivirüs İle İşbirliği Protokolü İmzaladı

ISUBÜ SİBEM ve Teknoloji Fakültesi, CHOMAR Antivirüs ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Teknoloji Fakültesi ile Türkiye’nin ilk ve tek %100 yerli teknoloji olan CHOMAR Antivirüs arasında iş birliği protokolü imzalandı.

ISUBÜ’den yapılan açıklamada “Bu protokol kapsamında SİBEM ile CHOMAR Internet Security arasında bilgi ve deneyim paylaşımı yapılarak, öğrenciler CHOMAR Internet Security faaliyetlerine direk katılım şansı bulacaktır. Bu kapsamda CHOMAR Internet Security ürünlerini tüm öğrencilerimiz ücretsiz kullanma fırsatı bulacaktır.

Ayrıca CHOMAR Antivirüs şirketi, İşletmede Mesleki Eğitim kapsamında Teknoloji Fakültesinden her yıl 3 öğrenciye işyeri eğitimi imkânı sunacaktır.” Denildi.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK