ISUBÜ’de 15 Temmuz Anısına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi


Gündem 14.07.2020 19:07:00 0
ISUBÜ’de 15 Temmuz Anısına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törene ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter’in yanı sıra çok sayıda Akademisyen ve İdari Personel katıldı.

Törende Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videolar izlendi ve İmam Hatip Ahmet Yılmaz tarafından Kuran-ı Kerim okundu. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Program Gönen MYO Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kıyas Kayaalp tarafından Rektör İbrahim Diler’e 15 Temmuz tablosu takdim edilmesiyle son buldu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü