Gündem

Gündem Haberleri

ISUBÜ'DE DEVİR TESLİM


Gündem 16.09.2022 11:17:00 0
ISUBÜ

Üniversitemizde Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

15 Eylül 2022 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve 2022/473 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, 16 Eylül 2022 Cuma günü Rektörlük binası önünde akademik ve idari personel ile basın mensupları tarafından karşılandı.
Bahçede yapılan karşılama töreninin ardından Rektörlük Makamına çıkan Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, misafirleri kabul etti. Daha sonra Senato Toplantı Salonuna geçen ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal devir teslim töreninde Prof. Dr. İbrahim Diler’den Rektörlük görevini devraldı.
Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal’a yeni görevinde başarılar dileyerek, kurucu Rektör olarak atandığı ve 4 yıl sürdüğü Üniversite’de son 4 yıl içerisinde yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Prof. Dr. İbrahim Diler ve ekibine 4 yıllık süre zarfında üniversiteye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Törende Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve Prof. Dr. İbrahim Diler birbirlerine çiçek takdim ettiler. Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Prof. Dr. İbrahim Diler ve ekibine makamında kısa bir süre ağırladıktan sonra Rektörlük binası önünden uğurladı.
Rektörlük makamında düzenlenen törende Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile basın mensupları hazır bulundu.

Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı