ISUBÜ’den 3 Akademisyen “En Etkili Bilim İnsanı” Sıralamasında Yer Aldı

Uluslararası sıralama kuruluşu AD Scientific Index-2022'nin Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index-2022 "World Scientist and University Rankings 2022" (Dünya Bilim İnsanı ve Üniversite Sıralaması 2022) listesi adscientificindex.com adre


Eğitim 14.10.2022 18:02:00 0
ISUBÜ’den 3 Akademisyen “En Etkili Bilim İnsanı” Sıralamasında Yer Aldı

Uluslararası sıralama kuruluşu AD Scientific Index-2022'nin Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index-2022 "World Scientist and University Rankings 2022" (Dünya Bilim İnsanı ve Üniversite Sıralaması 2022) listesi adscientificindex.com adresinde yayımlandı.
Her yıl olduğu gibi Prof. Dr. John P. A. Ioannidis tarafından, yaklaşık 7 milyon bilim insanının kariyer performansı SCOPUS veri tabanı kullanılarak ilk yüzde 2'lik dilime giren yaklaşık 196 bin bilim insanının yer aldığı liste 10 Ekim 2022 tarihinde yayınlandı. Listede Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nden 3 akademisyenimiz en etkili bilim insanı sıralamasında yer aldı.
Dünyanın en etkili bilim insanları sırlamasında Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Öztürk, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Yılmaz, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Önder Kızılkan yer aldı.
216 ülke, 15.159 üniversite ve 838.413 akademisyenden oluşan listede yer alan Türkiye adresli Üniversite ve kurumlardaki akademisyeni gösteren listeye göre Teknoloji Fakültesinden 3 Akademisyenimiz bu liste içerisinde yer alma başarısı göstermiş oldu.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz. "Denildi.

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ELSEVIER Dünyanın En Etkill Bilim İnsanları Sıralamasına Giren Akademisyenlerimizi Tebrik Ederiz. Prof. Dr. Murat ÖZTÜRK Doç.. Dr. Fatih YILMAZ Prof. Dr. Önder KIZILKAN ( Û ISPARTA UYGULAMALI UYGUL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ isparta.edu.tr f /isubu32' görseli olabilir


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı