Siyaset

Siyaset Haberleri

ISUBÜ'DEN FİLİSTİN AÇIKLAMASI


Siyaset 30.01.2020 12:27:00 0
ISUBÜ
BASIN AÇIKLAMASI
1947 yılında Filistin'in işgali ile başlayan süreç, bugün tek taraflı “yaptım oldu” mantığı ile topyekün işgalin sinyallerini veriyor. Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs'ün tamamen İsrail hakimiyetine bırakılması kararı, barış planı olmaktan çok, işgal planıdır. Uluslararası hiç bir geçerliliği olamaz. Bu tür girişimler bölgeye barış getirmeyeceği gibi, halen sürmekte olan zulmün çoğalarak artmasına neden olur.
Anlaşmalar, iki taraf arasında yapılır. Tek taraflı yapılmaya çalışılan ancak dayatmadır. 
Birleşmiş Milletlerin "İsrailliler ve Filistinlileri, sorunun 1967 sınırları temelinde çözülmesi için destekleme yükümlülüğü devam etmektedir" açıklaması dayatılmaya çalışılan sözde anlaşmanın uluslar arası geçerliliğinin olmadığını da gözler önüne sermektedir.
Filistin halkının onay vermediği, reddettiği hiçbir planı ve tek taraflı sözde anlaşmaları Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Senatosu olarak tanımadığımızı, Filistinli kardeşlerimize karşı yapılan haksızlık ve zulümlere bir yenisini eklemeye yönelik "Kalıcı Barış Planı" adı altında Filistin topraklarını İsrail'e devşirmeye çalışanları şiddetle kınadığımızı kamuoyuna saygıyla ilan ederiz.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü