ISUBÜ ile Filipinler’den 7 Üniversite Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı


Gündem 21.09.2022 00:35:00 0
ISUBÜ ile Filipinler’den 7 Üniversite Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

“YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022” kapsamında Filipinler’den 7 üniversite ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında Ziraat, Orman, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakülteleri alanlarında iş birliği protokolü imzalandı.

"YÖK Türkiye-Filipinler Üniversiteler Forumu 2022" kapsamında 19 Eylül 2022 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda YÖK Başkan V. Prof. Dr. Haldun Göktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Filipinler Ankara Büyükelçisi Maria Elena Palo Algabre, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’nin rektörleri ile Filipinlerde bulunan 7 üniversitenin rektörü katıldı.

Yapılan görüşmelerin ardından Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile birlikte Filipinler’de bulunan 7 Üniversitenin rektörleri, Ziraat, Orman, Su Ürünleri ve Teknoloji Fakülteleri alanlarında akademik iş birliği protokolleri imzaladılar.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı