Isubü Rektörü Diler’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı


Gündem 1.05.2020 20:09:00 0
Isubü Rektörü Diler’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ


Bugün 1 Mayıs, bizim için çalışan, ülkesi için emek veren, geleceğimizi inşaa eden çalışanların günü. Emek vererek, alınteri akıtarak geleceğimizi inşaa eden, çalışanların değeri bizim gönlümüzde ve gözümüzde hep yukarılardadır. 


Peygamberimiz Hazreti Muhammed (sav) : “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” buyuruyor. Bu da bize gösteriyor ki, helalinden akıtılan terlerin, karşılığını hemen vermek gerekiyor. 
Bugün ülkemiz için çalışan, emek veren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Muasır medeniyetler seviyesine çıkmak" için çok çalışmamız gerekiyor. 


Son zamanlarda Dünyanın başına musallat olan Koronavirüs, tüm insanlığı olumsuz yönde etkilediğini görüyoruz. Bu mücadelede devletimizin yapmış olduğu çalışmalarla, o muasır medeniyetler seviyesine ulaştığına da şahitlik ediyoruz. 
 
Bu vesile ile, Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allahtan niyaz ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini  kutluyorum.
Prof. Dr. İbrahim DİLER
Rektör

Akdeniz Habercisi'nden Leman dergisine sert tepki: Derhal kapatılmalı Akdeniz Habercisi, Leman Dergisi'nin Hazreti Peygamber’i konu alan karikatürüne sert tepki gösterdi. Sözde dergi olan leman, derhal kapatılmalı, çalışanları hakkında gerekli yasal süreç başlamalı...
Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında
Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı! Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı!
Gülistan park ve yaşam alanı tamamlandı Isparta Belediyesi tarafından Gülistan Mahallesi’nde camiinin alt tarafında bulunan alana çocukların, gençlerin ve vatandaşların vakit geçirebilecekleri park ve yaşam alanı oluşturuldu.
Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler