Isubü Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in 21 Mart mesajı


Gündem 21.03.2020 22:14:00 0
Isubü Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in 21 Mart mesajı

Bugün 21 Mart.
Hem tabiatın derin uykusundan sıyrılıp dirilişe geçtiği gün olan Nevruz, hem de sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın yüce makamlara doğru yaptığı kutlu yolculuğun yıldönümü, yani Miraç kandili.
Bu iki müstesna günü, bütün dünyayı tehdit eden “Koronavirüs” salgınına karşı verilen zorlu bir mücadelenin olağanüstü şartları içinde idrak ediyoruz. Pandemi boyutundaki bu tehlike insanlığa kabus dolu günler yaşatıyor. Ülke olarak biz de bu zorlu süreçten geçiyoruz.
Devletimiz her türlü önlemi alıyor. Sağlık otoritelerimiz bütün bilgi birikimlerini ortaya koyuyor. Tüm sağlık kurumlarımız hem salgının yayılmasını önlemek, hem de bu tehlikeyi en az hasar ile atlatmak için gece gündüz çalışıyorlar. Allah onların güçlerini, başarılarını artırsın. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bize düşen iş devletimizin bu tehdidi bertaraf etmek için ortaya koyduğu amansız mücadeleye destek olmak, alınan kararlara uyarak evlerimizde kalmak, koruyucu önlemleri almak ve asla panik yapmamaktır. Hep birlikte bu sağlık savaşını kazanacağız.
Allah ülkemizi ve bütün insanlığı esenliğe eriştirsin.
Hayatlarımızın sağlık, gönüllerimizin ferahlık kazanacağı günlerin gelişine vesile olması dileğiyle Nevruz bayramınızı kutluyor, Miraç kandiliniz mübarek olsun diyorum.

Prof. Dr. İbrahim Diler
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, şunu diyen bir yazı 'Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler'in 21 Mart'


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü