ISUBÜ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ’NİN ADI ZİRAAT FAKÜLTESİ OLARAK DEĞİŞTİ


Eğitim 5.10.2019 01:18:00 0
ISUBÜ TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ’NİN ADI ZİRAAT FAKÜLTESİ OLARAK DEĞİŞTİ

18 Mayıs 2018 tarihli 30425 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi’nden bölünerek kurulan...

18 Mayıs 2018 tarihli 30425 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi’nden bölünerek kurulan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kurulma aşamasında Ziraat Fakültesi’nin ismi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi olarak değiştirilmişti.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in de girişimleri ve yoğun çalışmaları neticesinde 4 Ekim 2019 tarihli 30908 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karara göre, Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nin adı Ziraat Fakültesi oldu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanlığı (yeni adıyla Ziraat Fakültesi Dekanlığı)’ndan yapılan açıklamada “4 Ekim 2019 tarihli 30908 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karara göre (Karar Sayısı: 1613) Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nin adı ZİRAAT FAKÜLTESİ olarak değiştirilmiştir.

Bu konuda emeği geçen başta Sayın Rektör Hocamız Prof.Dr. İbrahim DİLER olmak üzere, Rektör Yardımcılarımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız” denildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü