ISUBÜ ve Mutsan Opel İşbirliği Protokolü İmzaladı


Eğitim 20.11.2019 16:45:00 0
ISUBÜ ve Mutsan Opel İşbirliği Protokolü İmzaladı
ISUBÜ ve Mutsan Opel İşbirliği Protokolü İmzaladı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Mutsan Opel Plaza arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde tüm ISUBÜ personeline tüm modellerde mevcut kampanyalara ek 3 bin TL'ye kadar ekstra indirim uygulanacak. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ile Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde ISUBÜ personeline büyük kolaylıklar sağlanacak. Protokol gereği geçerli indirimlerden ISUBÜ idari ve akademik personelinin anne, baba, çocuk ve kardeşleri de yararlanabilecek. Ayrıca Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi personeline Opel yetkili servisi olan Mutsan Plaza'da servis girişlerinde periyodik bakımlarında aracın yaşına göre yüzde 25'e varan indirimler de uygulanacak.
Gençlik ve spor il müdürü Kaya’nın başarılı yönetimi göz dolduruyor Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Çağrı Murat Kaya, tesisleşme hamleleri, gençlik projeleri ve spor altyapısına yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Kaya’nın vizyoner yönetimi, Isparta’yı gençlik ve spor kenti olma yolunda ileriye
Domates yüklü kamyon dereye uçtu, sürücü ağır yaralı Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yusufça beldesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, domates yüklü bir kamyon virajı alamayarak dereye uçtu. 35 DDR 78 plakalı aracın sürücüsü kazada ağır yaralandı.
Akseki'de yangın evlere sıçradı: 3 ev zarar gördü Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli Mahallesi'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılarak evlere sıçradı. Yangında 3 evin zarar gördüğü bildirildi.
CHP Lideri Özgür Özel'den Manavgat Açıklaması: “Utanç İçindeyiz” CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat Belediyesi’ndeki rüşvet skandalıyla ilgili “Onu aday yaptığımız için büyük bir utanç içindeyiz” dedi. 15 Temmuz gecesi Meclis’e nasıl gittiğini anlattı, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine destek ve
Şamil Tayyar'dan 15 Temmuz paylaşımı HTS kayıtları açıklanırsa yüreğimiz kaldırmaz AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, 15 temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı paylaşımda Başsavcı Akın Gürlek'i o gecenin HTS kayıtlarını açıklamaya çağırarak "Gereği yapılırsa o kadar çok makam boşalır ki bunu da yüreğimiz